Evde Sandalye Yıkama Nasıl Yapılır ?

Evde Sandalye Yıkama Nasıl Yapılır ?


Pırıltı Temizlik İle İstanbul'da profesyonel sandalye yıkama firması ile çalışmanın ayrıcalığını ve garantili hizmerlerimizle tanışın.
 
Genel olarak işletmelerde ve evlerde yoğun olarak sandalye kullanımı vardır. Cafelerde Restaurantlarda ve evlerde çok sayıda sandalyeler bulunabilmektedir, bu gibi eşyaların temizlikleri genelde çok zorlayıcıdır. Özellikle yemek mekanlarında sandalyeler genelde çok çabuk ve çok yoğun kirlenebilmektedir.
 
Sandalye temizlikleri bilinçsiz olarak yapıldığında genel olarak daha kötü sonuçlar doğurmaktadır. Peki sandalye temizliği için ne yapmalıyız ? Bu konuda verilebilecek en iyi cevap bu işi mutlaka profesyonellere bırakmaktır. Sandalye yıkama için gittiğimiz bazı mekanlarda acı tecrübelerle karşılaşıyoruz.
 
Örnek vermek gerekirse bir lokanta kendi personelinden sandalyeleri silmesini istemiş, haliyle bu işi bilmeyen personel sandalyeleri bezle silerken temizleme suyunun içine ağartıcı içeren ürünler atmış. Tabi sonuç hüsran ile sonuçlanmakta Sandalyeler renk cümbüşüne dönüşmüş. Ufak masraflardan kaçmak isterken daha büyük bedeller ödeyebilirsiniz. Bunu ödemek istemiyorsanız bir bilene danışmanız uygun olucaktır. Bizi sadece yıkama için değil bilgi almak içinde günün her saati arayabilirsiniz.
 
 
Her evde ve her işyerinde mutlaka sandalye bulunmaktadır. Sandalyeler özellikle iş yerlerinde yada restaurantlarda çok sık olarak kullanılmakta ve hergün farklı insanlar tarafından kullanılarak mikrop yuvası haline gelmektedirler. Bu duruma çok dikkat etmek gerekir.
Toplu kullanım alanında bulunan kumaşlarda yüzlerce çeşit mikrop bulunmaktadır. Bu nedenle belirli zamanlarda bu ürünlerin temizlikleri yapılmalıdır.
 
İstanbul Koltuk Yıkama Pırıltı Temizlik hem işyerlerinize hemde evlerinize sandalye yıkama hizmeti vermektedir. Bu hizmet işyerlerinin dilediği saatte verilmektedir. Misal olarak gündüz çalışan bir restaurantın sandalyelerini gece 24 de başlayarak temizleyebiliriz. Bizim işimiz gücümüz hijyenik yaşam alanları oluşturmak. Siz ne zaman isterseniz biz hizmete hazırız.
 
Koltuk temizliği hijyen bir yaşam alanı için yapılması gereken önemli bir iştir. Kullanmış olduğmuz koltuklar zamanla kirlenebiliyor ve zaman içinde mayt ve bakteri ortamı olabilmektedir. Koltuk silme ile koltuk temizliğini karıştırmamak gerekir. Koltuk silme işlemi koltukların yüzeyinde bulunan kiri aşağıya doğru iterek kumaşın altındaki süngere geçiriren ve hijyen olmayan sorunlu bir temizlik işlemidir. Koltuk temizliği ise; koltuk temizliği konusunda profesyonel firmalar tarafından profesyonel makinelerle özel kimyasallar ile özen gösterilerek yapılan bir iştir.
 
Koltuk temizliği hijyen bir yaşam alanı için yapılması gereken önemli bir iştir.
 

 

Bir Profesyonel İle Çalışmak İstermisiniz ?

Uygun personel kadromuz, uzun yıllar sektör tecrübesi ve dahası için...

Hemen Bize Ulaşın.